Musiikkia korvilleni

torstai 9. elokuuta 2007

Jarkko Martikainen plays Matti Johannes Koivu feat. Matti Johannes Koivu

Olin eilen tyttöystäväni kanssa Nosturin alakerrassa Nosteessa katsomassa Jarkko Martikaisen kahta eri cover-keikkaa. Bloodpit plays Popeda oli peruuttanut, joten Martikainen joko tunsi asian velvollisuudekseen tai häntä oli nätisti pyydetty hommaan ja heitti noin kuusi coverbiisiä, jotka halusi yleisön kuulevan. Ainakin Jeff Tweedin, Bob Dylanin, Stephen Merrittin sävellyksiä kuultiin. Tauon jälkeen lavalle kipusivat Martikaisen kanssa Matti Johannes Koivu sekä hänen livekeikoilta ja levyltä tutut Suvi Koivu ja Antti Rajala.

Jarkko Martikainen plays Matti Johannes Koivu featuring Matti Johannes Koivu oli harjoitellut jossain hämeenlinnalaisessa studiossa keikkaa varten ja hyvin tyypit vetivät. Martikaisella ei ehkä Koivun ensimmäisen levyn biisien sanat löytyneet yhtä hyvin kuin uuden levyn kappaleissa. Nautimme silti täysin siemauksin rennosta soittoiltamasta Martikaisen letkeiden välispiikkien ja Koivun sutkautusten viedessä yleisöä mukavalle luokkaretken omaiselle tripille.

Nosturi on paikkana nihkeä. Alakerrastakin puuttuu täysin tunnelma. Onneksi terassi korvaa paljon, näkymä aika kiva, vaikkakin teollinen. Tilasin itselleni kolmostuopin. Sain 4 dl juomaa, joka maksoi 4,30 euroa. Vihaan nollanelosen tuoppeja. Kaikki sellaisia tarjoavat paikat voisivat ryhdistäytyä.

1 Comments:

Blogger Linda Winqvist said...

HYVÄ SINÄ BLOGGAAJA JA TERVEISIÄ TÄÄLTÄ WWW.HITLANTIS.COM –MAAILMASTA!

Oletkin ehkä kuullut jo uudesta suomalaisesta ilmaisesta musiikkinettipalvelusta HITLANTIS, tai jos et ole, sitä suuremmalla syyllä tämä kutsu on juuri sinulle, alan vihkiytyneelle ”ammattilaiselle”!!!

HITLANTIS TOUR 2010 käynnistyy ensi viikolla joulukuun ensimmäisenä päivänä ja kaupungit ovat HELSINKI, TURKU, TAMPERE, JYVÄSKYLÄ ja KUOPIO ja
SINUT ON NYT KUTSUTTU PRESSIIN/ILTAMIIN MUKAAN! PRESSITILAISUUS ON JOKA KAUPUNGISSA KYSEISESSÄ RAVINTOLASSA AINA KLO 17.00 JA TILAISUUDESSA ON LUONNOLLISESTI TARJOILUA (oleellinen detaljee toimittajille ja bloggaajille)!!!

Tässä aikataulut kaupungeittain:

HITLANTIS TOUR 2010 (ilta)
01.12. Tampereen Klubi (Tre): NAKED + FOLKE WESTSIDE + MISS MONSTER TRUCK
02.12. Turun Klubi (Tku): NAKED + FOLKE WESTSIDE + THE FREAKS OF THE REVOLUTION
03.12. Greenroom / Bar Bäkkäri (HKI): NAKED + FOLKE WESTSIDE + SANTA CRUZ
08.12. Henry's Pub (Kuopio): NAKED + FOLKE WESTSIDE + PERK
09.12. Pub Katse (Jyväskylä): NAKED + FOLKE WESTSIDE + NANCY

www.hitlantis.com

Olet kutsuttu myös ilmaiseksi illan tapahtumaan ja jos et paikalle pääse, alla on linkki ”MIKÄ IHMEEN HITLANTIS?” ja meidät saat kiinni wallu@hitlantis.com taikka linda@hitlantis.com ja kerrotaan sinulle sitten taatusti parhaat speksit itse palvelusta, ugh!!!

MIKÄ IHMEEN HITLANTIS?: http://www.hitlantis.com/hitlantis_media/info_fin.pdf


Nähdään tai ollaan yhteyksissä toivoopi: HITLANTIS-TEAM

26. marraskuuta 2010 klo 15.14  

Lähetä kommentti

<< Home